OK
Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Din email skal indeholde @
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Dit telefonnummer skal indeholde minimum 8 cifre.

Profil

Komplet Skadedyrsservice er din professionelle og autoriserede skadedyrsbekæmper i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi har over 30 års erfaring i skadedyrsbekæmpelse, og vi besidder en stor viden om de enkelte skadedyrs biologi. Vi tilbyder bekæmpelse af alle former for skadedyr, og tilbyder en gratis inspektion og rådgivning i forbindelse med din opgave.

2 lokalafdelinger

Hjælpen er altid tæt på, når du kontaker Komplet Service. Vi har afdelinger i Helsingør (Nordsjælland) og Amager, hvorfra vi hurtigt kan rykke ud til din adresse.

Veluddannede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er veluddannede og går til enhver opgave med den samme høje entusiasme. Vi sørger for hele tiden at holde os opdateret inden for de nyeste metoder og produkter inden for branchen. Du er derfor altid sikret at få en bekæmpelse med de nyeste og mest miljøvenlige metoder, hvis du vælger os til at udføre bekæmpelsen. Høj kvalitet og service er nøgleord for firmaet, og vores mål er altid at yde branchens bedste og mest kundevenlige service.

Dokumentation

Efter hvert servicebesøg udformer vi altid som minimum en skriftlig rapport, hvori vi dokumenterer vores udførte arbejde og resultaterne heraf. Vi leverer også gerne en udvidet dokumentation, hvis det ønskes.

Medlem af BS Brancheforeningen

Vi er medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer. Det betyder, at du er sikret en professionel skadedyrsbekæmpelse, der overholder den gældende lovgivning inden for området og kun anvender godkendte midler. Samtidig betyder det, at du har mulighed for at henvende dig til en klageinstans, hvis du af en grund er utilfreds med den udførte bekæmpelse.

Komplet Skadedyrsservice fjerner hurtigt og effektivt dine skadedyr. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kontakt os og få bekæmpet skadedyrene én gang for alle.

Vi har åbent for henvendelser alle hverdage mellem 8:00 og 16:00

Vi dækker hele
Storkøbenhavn og Nordsjælland