Skadedyrsbekæmpelse boligselskaber

Boligselskaber, Institutioner og private ejendomme

Har du problemer med skadedyr i din ejendom? Så er du kommet til den rette side. Med over 30 års erfaring inden for branchen kan vi tilbyde dig en professionel skadedyrsbekæmpelse i boligselskaber, private boliger, institutioner mv. i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Efter hvert servicebesøg udformer vi en skriftlig rapport, der dokumenterer det udførte arbejde.

Ring til tlf. 23 70 01 52 og få et godt tilbud på skadedyrsbekæmpelse i lejligheder eller andre ejendomme.

Komplet Skadedyrsservice fjerner hurtigt og effektivt dine skadedyr. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kontakt os og få bekæmpet skadedyrene én gang for alle.

Vi har åbent for henvendelser alle hverdage mellem 8:00 og 16:00

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst en email.
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Alle former for skadedyr

Vi tilbyder skadedyrsbekæmpelse i ejendomme af alle former for skadedyr. Vi har bl.a. god erfaring med at udføre en effektiv bekæmpelse af:

Bekæmpelse af væggelus er én af vores spidskompetencer, og vi har hjulpet mange kunder med bekæmpelse heraf gennem årene. Vi hjælper dig med at udføre en professionel bekæmpelse, så du kommer problemerne til livs én gang for alle.

Myrer, hvepse, kakerlakker og andre insekter kan være til stor gene og irritation. Vi foretager hurtigt og effektive behandlinger med miljøvenlige produkter, der er ufarlige for mennesker og husdyr.

Duer kan skabe problemer med tilsvining på bygninger og biler, der kan resultere i forvitring på de ramte områder. Samtidig kan de medføre tilstoppede tagrender, der i værste fald kan skabe vandskader. Derudover er duer smittebærer af adskillige sygdomme, der kan smitte beboerne i ejendommen. Ved bekæmpelse sikrer vi ejendommen, rydder og desinficerer lofter og indfanger duerne.

Mus

Mus kan gøre stor skade på din ejendom, hvis de ikke bliver fanget i tide. Vi bekæmper og opsætter forebyggende sikringer, der sikrer ejendommen bedst muligt mod indtrængen af mus i fremtiden.

Beboerinformation

I tilfælde, hvor vi skal udføre skadedyrsbekæmpelse i flere lejligheder, sørger vi altid for at informere beboerne skriftligt i god tid. På den måde er vi sikre på, at de kender tidspunktet for bekæmpelsen og samtidig kan nå at forholde sig til eventuelle forholdsregler.

Bestil skadedyrsbekæmpelse

Det er nemt og hurtigt at indhente et uforpligtende tilbud på skadedyrsbekæmpelse i lejligheder og andre ejendomme hos os. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 23 70 01 52 eller sende en forespørgsel via vores kontaktformular eller mail.

Eksperter siden 1986

Skadedyrskurser

Vi dækker hele
Storkøbenhavn og Nordsjælland