Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Bekæmpelse af væggelus

Væggelus bekæmpelse i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Væggelus kan hurtigt blive et ubehageligt bekendtskab for mennesker, da deres bid ofte resulterer i svien og kløen. Det kan være svært selv at bekæmpe væggelus, da de ofte gemmer deres æg i sprækker, der kan være svære at spotte med det blotte øje. Statens Skadedyrslaboratorium anbefaler derfor, at man får en erfaren skadedyrsbekæmper til at udføre bekæmpelsen, så der opnås en hurtig og effektive bekæmpelse.

Har du væggelus på Amager eller et andet sted i Storkøbenhavn eller Nordsjælland? Bestil en professionel og effektiv skadedyrsbekæmpoer i dag på telefon 23 70 01 52.

Kontakt os

Hvordan foregår bekæmpelsen?

Væggelus kommer oftest ud om natten for at suge blod, hvorefter de kravler ind i sprækker og revner for at formere sig. Vores bekæmpelse af væggelus tager derfor udgangspunkt i de revner og sprækker som insektet foretrækker. For at finde den bedste løsning til din ejendom, kommer vi gerne forbi og vurderer opgavens omfang. Dette besøg er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Væggelus i lejeboliger

I henhold til lejeloven, har du ret til at få udført en bekæmpelse af væggelus af din udlejer eller på din udlejers regning. Der ligger dog en forpligtelse bag, da du som lejer har ansvaret for at informere din udlejer, når du oplever væggelus i boligen. Hvis du ikke gør dette, kan du blive gjort erstatningspligtig med omfattende økonomiske konsekvenser.

Bekæmpelse af hvepse

Informer dine naboer

Det er vigtigt, at du informerer dine naboer, hvis du har fundet væggelus i din lejlighed. Væggelus formerer sig hurtigt og spreder sig hurtigt til andre boliger. Det er derfor i alles interesse at få udført en skadedyrsbekæmpelse af væggelus hurtigst muligt inden, at de spreder sig yderligere.

Bestil bekæmpelse af væggelus

Har du spørgsmål til vores metoder, eller ønsker du at bestille en professionel bekæmpelse af væggelus? Så ring til tlf. 23 70 01 52 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Vi har lokalafdelinger i Nordsjælland (Helsingør), i København og på Amager.