OK

Bekæmpelse af mus

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Din email skal indeholde @
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Dit telefonnummer skal indeholde minimum 8 cifre.

Vi tilbyder en hurtig og effektiv bekæmpelse af mus til private, institutioner og virksomheder. Mus kan gøre store skader på en ejendom, og det er derfor vigtigt at få dem bekæmpet inden, at dette sker. Vi har over 30 års erfaring med musebekæmpelse og vi ved, hvordan musene bekæmpes bedst muligt. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger musebekæmpelse i Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Få et tilbud på bekæmpelse af mus i dag på telefon 23 70 01 52 eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende besøg

Det kan være vanskeligt selv at vurdere, om der er tale om mus eller et andet skadedyr. Vi tilbyder derfor gerne at komme ud på et uforpligtende besøg, hvor vi kan kortlægge, om der er tale om mus eller et andet skadedyr. Efter vores evaluering og vurdering af problemets karakter og omfang, bestemmer du selv, om du ønsker at gøre brug af vores service eller ej.

Human og miljøvenlig musebekæmpelse

Vi har stort fokus på at benytte den mest humane og miljørigtige metode, når vi udfører en musebekæmpelse. Det er dog ikke altid, at det er nok til at bekæmpe problemet, men vi gør, hvad vi kan, for at belaste musen og naturen mindst muligt under bekæmpelsen.

Få et tilbud på musebekæmpelse

Kontakt os på telefon 23 70 01 52, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på musebekæmpelse i dit hjem, virksomhed eller institution. Du er også velkommen til at sende os en skriftlig forespørgsel på js@kompletservice.dk eller via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf.

Komplet Skadedyrsservice fjerner hurtigt og effektivt dine skadedyr. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kontakt os og få bekæmpet skadedyrene én gang for alle.

Vi har åbent for henvendelser alle hverdage mellem 8:00 og 16:00

Vi dækker hele
Storkøbenhavn og Nordsjælland