Bekæmpelse af duer i København og Nordsjælland

Er du plaget af duer ved din ejendom? Så står vi klar til at tilbyde dig en hurtig, effektiv og professionel bekæmpelse heraf. Vi tilbyder bekæmpelse af duer til private boligejere, boligforeninger og erhvervsvirksomheder. Duer kan ofte være hyggelige i bybilledet, men de forvandler sig hurtigt til plagsomme gæster, hvis de befinder sig på ens privat- eller virksomhedsadresse.

Få et godt tilbud på bekæmpelse af duer i København eller Nordsjælland på telefon 23 70 01 52 .

Komplet Skadedyrsservice fjerner hurtigt og effektivt dine skadedyr. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kontakt os og få bekæmpet skadedyrene én gang for alle.

Vi har åbent for henvendelser alle hverdage mellem 8:00 og 16:00

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst en email.
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hvorfor er duen et skadedyr?

Duer har adskillige sygdomme, der nemt kan overføres til mennesker. Duens afføring er bl.a. hjem for mange forskellige svampe, virusser og bakterier, som mennesket ikke har godt af. Derudover er duens afføring også fyldt med urinsyre, der nemt kan beskadige overflader på biler, bygninger og lignende. Samtidig kan duen også bringe en masse insekter med sig, såsom duemider, fluer og biller.

Få et uforpligtende besøg

For at kunne udføre den bedste bekæmpelse af duer i København og Nordsjælland, kommer vi altid ud og oplever problemet på egen hånd. Vi undersøger området og giver dig herefter et godt tilbud på en effektiv due bekæmpelse. Vores besøg er altid gratis og uforpligtende, og du bestemmer selv, om du efterfølgende ønsker at gøre brug af tilbuddet eller ej.

Hvordan udføres bekæmpelsen?

Hvis du vælger Komplet Skadedyrsservice til at udføre din bekæmpelse af duer i København og Nordsjælland, starter vi med at sikre ejendommen, så duerne ikke kan opholde sig der. Herefter rydder og desinficerer vi lofter m.m. samt indfanger duerne.

Slip af med duerne

Kontakt Komplet Skadedyrsservice og slip af med duerne én gang for alle. Ring til os på tlf. 23 70 01 52 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for bekæmpelse af duer i København og Nordsjælland.

Eksperter siden 1986

Skadedyrskurser

Vi dækker hele
Storkøbenhavn og Nordsjælland